Wedstrijdverslag Opex Girls Oostende B * 01-09-2013

Wedstrijd : Opex Girls Oostende B - Club Roeselare

Doelpunten : Tania Everaert, Sharon Decuyper ( 2x) , Carmen Verdruye

Ploegopstelling : Melissa Vandenberghe , Carmen Despodt, Shirley Callewaert , Brigitte Braeckman , Tania Everaert Shana Mylle, Shana Callewaert , Carmen Verdruye, Biljana       Avakumovic , Nele Devriendt , Sharon Decuyper

Wissels : NIHIL

Wedstrijdverloop :

Eerste wedstrijd van het seizoen van SKOG en al direct tegen een nieuwkomer in de reeks. Een jong elftal van Club Roeselare tegen een toch wel vrij ervaringsvol SKOG. De eerste helft had SKOG vooral het speloverwicht en werd de bal vlot rondgespeeld. Er kwamen enkele kleine kansen via stilstaande fases maar telkens was er een attente doelvrouw van Roeselare die de bordjes in evenwicht hield.

Halfweg de eerste helft werd een vrije trap voor SKOG genomen door de ervaren Tania Everaert die de bal rechtstreeks op doel trapte. Na een mistasten van de bezoekende doelvrouw belandde de bal mooi in de verste hoek van het doel . Tussenstand 1-0 . Een verdiende voorsprong waar SKOG mee de rust kon in gaan.

Doordat SKOG geen enkele wissel voor handen had, moesten deze 11 meisjes de tweede helft aanvangen. En dat deden ze met veel bravure. Iedere speler ging voor de bal , zette zich voor 100 % in en ging volledig voor de overwinning. De kansen bleven komen en werd dan ook nog eens beloond door 2 prachtige doelpunten door onze linkerflankspeler Sharon Decuyper , 3-0 .

Nog wat verder in de tweede helft creëerde SKOG nog een strafschop die jammergenoeg door een sterk spelende Shana Callewaert werd gemist.

De laatste 15 min was het nog alle hens aan denk maar onze ervaringsvolle verdediging en een sterk acterende doelvrouw konden onze netten schoon houden.

Het harde werk van onze dames werd dan nog beloond met een 4e en laatste doelpunt van een ook sterk en knap spelende Carmen Verdruye. 4-0

Onze dames van deze middag mogen heel trots zijn wat ze als ploeg hebben getoond. Er was inzet, duidelijke communicatie en veel voetbalvermogen. De ervaring en het inzicht op het plein werden vandaag beloond.

De eerste 3 punten zijn binnen!!!

Hopelijk deze prestatie in rechte lijn doorzetten naar volgende week.

Wedstrijdverslag Opex Girls Oostende B * 08-09-2013

Wedstrijd : Dadizele  - OPEX GIRLS OOSTENDE B

Uitslag  : 0-1

Doelpunt : 60’ Shana Mylle

Ploegopstelling : Melissa Vandenberghe, Carmen Despodt, Kimberly Callewaert , Brigitte Braeckman , Tania Everaert , Shana Mylle , Shana Callewaert ,  Biljana Avakumovic, Ellen Dudal , Nele Devriendt , Sharon Decuyper.

Westrijdverloop :

Tweede competitiewedstrijd en al direct een van de verste verplaatsingen naar Dadizele. Een veld waar je de ene helft bergaf mag lopen en de andere helft bergop. Voor de eerste helft hebben we geopteerd om bergop te starten omdat onze tweede helft altijd de betere is. In de eerste 10min had SKOG het speloverwicht dat resulteerde in enkele kleine kansjes maar die niet benut werden. SKOG begon slordiger te spelen en begon mee te stampen en de ballen gewoon vooruit te trappen zoals de tegenstander. Vorige week hadden we nochtans een ander SKOG op het veld gezien die wel degelijk kan voetballen

Ruststand : 0-0

In de tweede helft herpakte SKOG zich en begon meer en meer die bal rond te spelen. Wat resulteerde in kansen . Beide partijen waren er zeker van de eerste ploeg die hier scoort pakt dan ook de 3 punten mee naar huis en zo geschiedde. Na een verre uithaal van Shana kon de Dadizeelse keeper de bal niet uit haar doel houden en stonden de bordjes op 0-1 . SKOG al bij al verdiend op voorsprong.

De laatste 20 minuten waren nog pompen of verzuipen maar de ervaren verdediging , aangevuld met wat jeugdig enthousiasme , kon de voorsprong behouden en behaalden zo een 6/6 van deze competitiestart.

Vandaag zagen we weer een vechtend SKOG voor iedere bal, toch in de tweede helft. Waar iedere speler voor de ploeg werkte en die voor iedere bal ging.

Dames al weer een goeie wedstrijd met veel inzicht en inzet. Volgende week weer zo een wedstrijd en we zijn weer goed op weg.